Keuzegids geeft HvA weer veel ‘minnetjes’, maar associate degrees krijgen pluim

Studenten van de meeste andere hogescholen zijn meer te spreken over hun opleiding dan HvA-studenten. Dat lees je in de HBO-Keuzegids, die vandaag is verschenen. Welke opleidingen doen het hier wél goed? En bij welke studies weet je zeker dat je straks aan de bak kunt?

Traditiegetrouw zijn er dit jaar weinig wisselingen in de ranglijst van de HBO-Keuzegids. Avans Hogeschool voert de lijst opnieuw aan, InHolland is wederom bestempeld als de hogeschool die het minst scoort bij studenten. De gids wordt ieder jaar gemaakt om (aspirant-)studenten een idee te geven van de tevredenheid over opleidingen, de baankansen en het financiële plaatje.

De HvA schuift dit jaar een plekje op naar boven. Van de dertien grotere hogescholen komt ze dit jaar op plek elf in de lijst. Wat dat dan betekent? Dat er tien hogescholen zijn waar studenten over het algemeen meer tevreden zijn en hun diploma wat rapper halen.

Dit bericht verscheen eerder op: hvana.nl en kun je volledig lezen via deze link: https://hvana.nl/lees/54769/keuzegids-geeft-hva-weer-veel-minnetjes-maar-associate-degrees-krijgen-pluim

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *