Over ons

Welkom op Studietool.nl! Wij zijn een toegewijde groep onderwijsprofessionals en technologie-experts die zich inzetten om toekomstige studenten te helpen bij het maken van een van de belangrijkste keuzes in hun leven: de juiste studiekeuze. Ons platform is ontworpen met het doel om studenten te ondersteunen bij het navigeren door het brede spectrum van onderwijsmogelijkheden in Nederland.

Onze Missie

Onze missie is om een brug te slaan tussen studenten en hun toekomstige educatieve paden. Wij geloven dat een goed geïnformeerde studiekeuze de basis legt voor persoonlijk en professioneel succes. Daarom streven we ernaar om accurate, uitgebreide en actuele informatie te verstrekken over verschillende studieprogramma’s, instellingen en carrièremogelijkheden.

Wat Wij Bieden

  • Uitgebreide Database: Een uitgebreide database met informatie over MBO, HBO en universitaire programma’s in Nederland.
  • Ervaringen van Studenten: Eerste-handse ervaringen en beoordelingen van huidige en voormalige studenten.
  • Carrièrevooruitzichten: Inzicht in de carrièremogelijkheden en toekomstperspectieven van verschillende studies.
  • Persoonlijke Begeleiding: Advies en begeleiding door ervaren studieadviseurs.
  • Evenementen en Open Dagen: Informatie over open dagen, evenementen en meeloopdagen van onderwijsinstellingen.

Onze Visie

Onze visie is om dé go-to bron te zijn voor studiekeuze in Nederland. Wij streven ernaar om een omgeving te creëren waarin studenten zich geïnformeerd, zelfverzekerd en geïnspireerd voelen om de best passende studiekeuze te maken.

We nodigen je uit om de mogelijkheden te verkennen die Studietool.nl biedt. Of je nu aan het begin staat van je studiekeuzeproces of al ver gevorderd bent, wij zijn hier om je te ondersteunen bij elke stap. Welkom bij onze gemeenschap en laat ons samen jouw toekomst vormgeven!

studietool.nl